Referenssit

Mitä mainonnan tehokkuuteen ja onnistumiseen tulee, niin silloin ei pidä koskaan uskoa miestä, joka hölisee yksin vaatekomerossaan mikrofoniin.

Sen sijaan voit lukea alapuolelta, mitä markkinoinnin meritoituneet huippuammattilaiset Urheilucast-mainonnasta toteavat.

Olen laadukkaan sekä kekseliään mainonnan fani ja uskon, että intohimolla ja ammattitaidolla tehty mainonta oikeassa kontekstissa tuo tulosta useammallakin eri mittarilla puntaroituna.

Kuunnellessani ensimmäistä kertaa Urheilucastia sain oivalluksen ja aloin visioida, kuinka voisimme esitellä Elisan verkkokaupan valikoimaa uudella tavalla tehokkaasti Urheilucastin kautta.

Urheilucastin kaupallinen ote ja vahva tarinankerronta on toimiva, tuloksia tuottava kombo, jota harvalta löytyy.

Mikko Pukkila
Mikko Pukkila Product Marketing Manager Elisa

Aloitin syksyllä 2018 Urheilucast-yhteistyön heti ensimmäisestä jaksosta lukien, koska tämä kokonaiskonsepti oli jotakin täysin uutta ja sellaista, mikä suorastaan huokui tehokkuutta. Nyt 2021 voin iloisena todeta, että olin tuolloin oikeassa, kun hyppäsin kohti tuntematonta mainontatyyliä.

Tavoitamme tällä mainonnalla nimenomaan ne sitoutuneet urheilufanit, joille matsien katsominen ei ole vain ajanvietettä, vaan pikemminkin elämäntapa, jossa urheilua kulutetaan katsomalla, mutta se koetaan sydämellä. Sen viestin välittämisessä Urheilucast on korvaamaton.

Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin, tehokkuuteen, asenteeseen ja siihen uniikkiin materiaaliin, jota Urheilucast luo mainoksiinsa joka ikinen kerta.

Erika Miramo
Erika Miramo Head of Marketing & Communications, Finland Nordic Entertainment Group

Kummikuuntelijana tiesin, mitä ostan ja mitä me Liikussa saadaan. Urheilucastin reaktionopeus mainossisällöissä on ylivertaista. Ideat, visupohjat ja kampanjahahmotelmat muuttuvat mainonnaksi käsittämättömällä nopeudella ja tehokkuudella.

Olemme saaneet juuri sen viestin läpi, jota haluamme Liikussa alleviivata. Mikään ei ole kuitenkaan päälleliimattua, vaan kaikesta kumpuaa Urheilucastin oma ääni ja persoonallisuus. Sekin on Liikulle tärkeää, että olemme päässeet osaksi kepeää kerrontaa ja sitä, että mekin puhumme samaa kieltä kuin tämä kohderyhmä.

Urheilucast-mainonta on meiltä 100% varmuudella plus-merkkinen päätös. Olemme iloisia, että nimenomaan Liikku ja Urheilucast ovat löytäneet toisensa tällä tavalla.

Tatu Kokkonen
Tatu Kokkonen Business Development Manager Kuntokeskus Liikku Oy

Oshee oli ennen Urheilucast-mainontaa laadukas urheilujuoma kotimaisen kaupan hyllyssä, mikäli se sattui valikoimaan kuulumaan. Nyt parisen vuotta myöhemmin tämä sama Oshee on kymmenille tuhansille ihmisille Iso Sininen, se on urheilujuomien GOAT, se on käsite, ja sitä on saatavilla koko Suomen mitassa Hangosta Utsjoelle.

Tiesimme jo etukäteen, että tämä investointi maksaa itsensä takaisin, mutta tulokset ovat olleet vieläkin parempia. Urheilucast kehitti täysin mullistavan tavan vaikuttaa elintarvikekauppojen valikoimaan. Se on nähdäkseni sitä modernia mainontaa, joka istuu podcast-alaan täydellisesti.

Oshee, Humble ja koko tuotekuvastomme halusi erottua Suomessa edukseen ja se tapahtui osaltaan Urheilucastin voimin. Olemme näihin yhteisiin vuosiimme erittäin tyytyväisiä.

Mikko Lähdetie
Mikko Lähdetie Toimitusjohtaja Evoke Oy